Ansjovisstengels met pecorino romano

Ingrediënten

  • 2 vellen bladerdeeg
  • 1 ei
  • blikje sardines
  • pecorino romano, oude kaas of parmezaanse kaas
  • gemalen gerookte peper

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Laat de bladerdeeg ontdooien
  3. Leg een vel bladerdeeg op een werkblad. Besmeer dit met geklutst ei.
  4. Leg hier horizontaal een aantal ansjovisjes op.
  5. Besprenkel dit met gerookt paprikapoeder en geraspte kaas.
  6. Leg hier een ander vel bladerdeeg overheen. Druk goed aan.
  7. Snijd in verticale richting dunne stroken uit.
  8. Bak zo’n 15-20 minuten in de oven.

Gemakkelijk én lekker eten?

Wanneer je wel van koken houdt, maar te weinig tijd hebt om recepten uit te zoeken en boodschappen te doen is de maaltijdbox een uitkomst.

Stel zelf je ideale maaltijdbox samen door te kiezen uit aantal personen, aantal dagen en dieetvoorkeuren. Super makkelijk én lekker!