Pastadeeg

Standaard pastadeeg voor verse pasta’s. Je kunt de eieren vervangen voor 80 ml warm water (40 ml per ei) als je geen eieren wilt eten.

Ingrediënten

Dit deeg is goed voor zo’n 4 personen:

  • 200 gram bloem (Het liefst 150 gram normaal bloem en 50 gram semolina)
  • 2 grote eieren

Bereiding

  1. Maak je aanrecht goed schoon en leg hier de bloem neer.
  2. Breek de eieren erin en meng deze met de bloem. Doe dit beetje bij beetje.
  3. Blijf kneden tot je een mooie structuur hebt.
  4. Laat dit in plasticfolie buiten de koelkast minstens 30 minuten rusten.
  5. Je hebt nu deeg voor alle soorten verse pasta’s!

Gemakkelijk én lekker eten?

Wanneer je wel van koken houdt, maar te weinig tijd hebt om recepten uit te zoeken en boodschappen te doen is de maaltijdbox een uitkomst.

Stel zelf je ideale maaltijdbox samen door te kiezen uit aantal personen, aantal dagen en dieetvoorkeuren. Super makkelijk én lekker!